CARPE DIEM

Complementaire ondersteuning bij kanker.

Alles wat met de ziekte kanker te maken heeft is heel ingrijpend; chemotherapie, bestralen of hormoontherapie kunnen vaak enorm belastend zijn voor lichaam en geest.Deze gespecialiseerde massage verbetert en ondersteunt de kwaliteit van leven. Het doel is om weer bewust te worden van je lichaam en het contact te herstellen. De vaak vervelende symptomen zoals pijn, depressie, misselijkheid, vermoeidheid, angst en eenzaamheid zullen verminderen.Wanneer je jezelf prettig voelt,  is dit van groot belang als ondersteuning voor je herstel van lichaam en geest; Dus KWALITEIT VAN LEVEN!

Mijn praktijk is een oase van rust en warmte met aangepaste muziek. Indien u een specifieke muziekkeuze heeft, is deze natuurlijk van harte welkom.

In overleg kan de massage ook op locatie gegeven worden; bij u thuis, ziekenhuis, hospice en revalidatiecentra.

Bij het eerste contact  stuur ik u een anamneseformulier; dit is een vragenlijst die u thuis op uw gemak invult en terugstuurt.
Dit formulier is van belang om u een zo optimaal mogelijke massage te geven die aan uw wensen en behoefte voldoet.
Bij de eerste kennismaking is dan een kort gesprek voldoende en kunt u gaan genieten van de massage .
Wensen zoals bijvoorbeeld uitsluitend voeten-handen of schouders-nek of hoofd-armen of  benen- rug massage, kunnen in overleg met o.a.  de vragenlijst gegeven worden.

Mocht u graag aanvullende informatie ontvangen, ben ik uiteraard hiertoe bereid en kunt u me telefonisch of via het contactformulier bereiken.

Massage Praktijk Balance is aangesloten bij het landelijke Netwerk van Massage Therapeuten, Massage bij kanker,  die uitsluitend bestaat uit leden die deze specialisatie met succes hebben afgerond.

Massagebijkanker.nl